Concept2 ergométer bérlés

Bérbeadás

Bérbe adunk Concept2 PM5 kijelzővel rendelkező evezőpadot.

1.) A bérlés technikai részletei

Az eszközöket 30 napos időtartamra lehet bérelni, melynek összege 30.000.- forint (bruttó). A bérleti díj OTP és MKB SZÉP kártya szabadidő alszámláról is fizethető. A harminc nap a szerződés aláírásával és az eszköz átvételével kezdődik. Egyszerre akár több eszközt, több hónapra is van lehetőség kibérelni.

Minden eszköz bérlésének feltétele továbbá a kaució letétele (30.000.- forint), amely az eszköz visszaszolgáltatása után visszautalásra kerül. (Kijelző sérülése esetén fizetendő: PM5 teljes kijelző 85.000 forint, LCD kijelző 17.000 forint.)

2.) Átvétel

Kezdés képpen Budapesten és Szegeden 1-1 átvételi pontot hoztunk létre, ahol a megadott idősávokban van lehetőség az előzetes egyeztetés után az eszközöket átvenni.

Az átvétel pénteki napokon lehetséges, ehhez csütörtök délig kell beérkeznie a bérleti díjnak és kauciónak.

Budapest: Budapesti Honvéd Sportegyesület Kajak-Kenu Szakosztály
cím: Budapest, 3. kerület, Hajógyári sziget

Szeged: Vízitelep
cím: Felső Tisza-part 4.

Az igényeket folyamatosan figyelemmel kísérve a jövőben futárszolgálatos kiszállításra is lehetőség lesz. Kérjük türelmeteket, de addig is forduljatok hozzánk bizalommal. Mindent meg tudunk oldani.

3.) Futárszolgálat

Budapest és Szeged 20 km-es körzetében van lehetőség futárszolgálat igénybevételére. A kiszállítás a személyes átvételhez hasonlóan pénteki napokon történik, melynek feltétele, hogy előtte lévő csütörtök délig minden adminisztrációs folyamat sikeresen záródjon. A kiszállítás díja a bérlőt terheli, melynek összege 4.900.- forint.

A jövőben folyamatosan monitorozzuk az igényeket és azok mentén fogjuk bővíteni a kiszállítás körét, de ha a jelenlegi kiszállítási zónán kívül vagy, akkor is keress minket bizalommal, mert igyekszünk megoldást találni.

4.) Regisztráció

Minden kedves érdeklődőt szeretnénk arra kérni, hogy a lentebbi linkre kattintva adja le megrendelését. A beérkező regisztráció mentén tudjuk felvenni a kapcsolatot veletek. A szerződés kitöltése után elkészítjük nektek a számlát, amelynek megfizetése után az általatok megválasztott átvételi ponton át tudjátok venni az eszközt.

Ergométer bérlés regisztráció

5.) Fordulj hozzánk bizalommal

Bármilyen kérdésetek van keressétek bizalommal minket telefonon vagy emailen.

info@ergometerszovetseg.hu
+36 (70) 408-0798

Elérhetőségeink

Kiegészítő szolgáltatások

Hamarosan…

Megszakítás