Ergométer bérlési lehetőség

Ergométer bérlési lehetőség

Kedves Sporttársak!

Eljött az idő, hogy bejelentsük a Magyar Ergométer Szövetség új szolgáltatását.

Szeretnénk kielégíteni a magyar sportemberek igényeit és 2021. február 3-ával meghirdetjük eszközparkunkba tartozó ergométerek bérlési lehetőségét.

Sok megkeresés érkezett hozzánk az elmúlt időszakban és ezen felbuzdulva, széles körűen felmértük a piac igényeit. Láttuk, hogy milyen sokan keresnek ergométereket hazánkba, de a kialakult helyzet miatt a piac kiürült, vásárolni mára szinte lehetetlen ilyen eszközt.

Nekünk viszont feladatunk, hogy elősegítsük a lakosság, szabadidő sportolók, egyesületek és cégek edzés lehetőségeit.

A bérlés részleteiről röviden a következő sorokban olvashattok összefoglalót.

1.) A bérlés technikai részletei

Az eszközöket 30 napos időtartamra lehet bérelni, melynek összege 30.000.- forint (bruttó). A harminc nap a szerződés aláírásával és az eszköz átvételével kezdődik. Egyszerre akár több eszközt, több hónapra is van lehetőség kibérelni. Minden eszköz bérlésének feltétele továbbá a kaució letétele (30.000.-), amely az eszköz visszaszolgáltatása után visszautalásra kerül.

2.) Átvétel

Kezdés képpen Budapesten és Szegeden 1-1 átvételi pontot hoztunk létre, ahol a megadott idősávokban van lehetőség az előzetes egyeztetés után az eszközöket átvenni.

Az átvétel pénteki napokon lehetséges, ehhez csütörtök délig kell beérkeznie a bérleti díjnak és kauciónak.

Budapest: Budapesti Honvéd Sportegyesület Kajak-Kenu Szakosztály
cím: Budapest, 3. kerület, Hajógyári sziget

Szeged: Vízitelep
cím: Felső Tisza-part 4.

Az igényeket folyamatosan figyelemmel kísérve a jövőben futárszolgálatos kiszállításra is lehetőség lesz. Kérjük türelmeteket, de addig is forduljatok hozzánk bizalommal. Mindent meg tudunk oldani.

3.) Regisztráció

Minden kedves érdeklődőt szeretnénk arra kérni, hogy a lentebbi linkre kattintva adja le megrendelését. A beérkező regisztráció mentén tudjuk felvenni a kapcsolatot veletek. A szerződés kitöltése után elkészítjük nektek a számlát, amelynek megfizetése után az általatok megválasztott átvételi ponton át tudjátok venni az eszközt.

https://mersz-sport.hu/ergometer-berles-regisztracio/

4.) Fordulj hozzánk bizalommal

Bármilyen kérdésetek van keressétek bizalommal minket telefonon vagy emailen.

info@ergometerszovetseg.hu

+36 (70) 408-0798

Megszakítás